Wie | Quootz

Wie

Quootz BV is in oktober 2010 opgericht door Bas Könst en Christiaan ten Klooster.

Könst had in het verleden als directeur van het adviesbureau DIM4 al diverse projecten met een verscheidenheid aan configuratoren gedaan, en was zeer enthousiast geworden over de mogelijkheden ervan binnen bedrijfsprocessen. Hij had echter ook het gevoel dat er bij de meeste systemen iets miste en ten gevolge daarvan een eigen idee ontwikkeld over “hoe een configurator eigenlijk zou moeten werken”.

Ten Klooster had, gebruik makend van wereldwijde standaarden, een configurator ontwikkeld welke al jaren bij enkele bedrijven werd ingezet. Hij maakt hierbij gebruik van de allernieuwste technieken, welke hij in lijn met zijn eigen visie toepast. Recentelijk was het systeem volledig opnieuw opgebouwd op een nieuw platform.

Hun ideeën over software en configureren sloten naadloos op elkaar aan. De beslissing om samen verder te gaan was dan ook snel genomen. De maanden daarna is de software verder geoptimaliseerd en zijn er nieuwe modules aan toegevoegd.

Binnen enkele jaren is Quootz daarna uitgegroeid tot de toonaangevende en trendsettende leverancier van configuratiesoftware die ze momenteel is. Passie, kennis, vertrouwen en hard werken zijn de pijlers waarop Quootz is gebouwd.

Bas Könst & Christiaan ten Klooster

nieuws

Nieuws Doing Business with Rollepaal

Om haar succesvolle bedrijf te presenteren aan klanten en relaties heeft Rollepaal een fraai magazine laten maken over hun bedrijf.

Dit schitterende magazine is tot stand gekomen in samenwerking met de leveranciers van Rollepaal. Ook wij hebben ons steentje mogen bijdragen.

De online versie is in te zien via deze link.

Voor onze bescheiden bijdrage klikt u hier.

Nieuws Matex Deuren

Matex Deuren produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, voor handelsondernemingen en de industrie.

Van standaarduitvoering tot ontwerp op maat. En zeker bij de ontwerpen op maat heeft de klant veel inspraak en zijn er heel veel mogelijkheden bij de verschillende leveranciers van Matex.

Om razendsnel en gecontroleerd offertes te kunnen maken voor deuren en om snel prijsopgaven te verkrijgen bij de verschillende leveranciers vertrouwt Matex op de software van Quootz.

www.matexdeuren.nl