Wie

Quootz BV is in oktober 2010 opgericht door Bas Könst en Christiaan ten Klooster.

Könst had in het verleden als directeur van het adviesbureau DIM4 al diverse projecten met een verscheidenheid aan configuratoren gedaan, en was zeer enthousiast geworden over de mogelijkheden ervan binnen bedrijfsprocessen. Hij had echter ook het gevoel dat er bij de meeste systemen iets miste en ten gevolge daarvan een eigen idee ontwikkeld over “hoe een configurator eigenlijk zou moeten werken”.

Ten Klooster had, gebruik makend van wereldwijde standaarden, een configurator ontwikkeld welke al jaren bij enkele bedrijven werd ingezet. Hij maakt hierbij gebruik van de allernieuwste technieken, welke hij in lijn met zijn eigen visie toepast. Recentelijk was het systeem volledig opnieuw opgebouwd op een nieuw platform.

Hun ideeën over software en configureren sloten naadloos op elkaar aan. De beslissing om samen verder te gaan was dan ook snel genomen. De maanden daarna is de software verder geoptimaliseerd en zijn er nieuwe modules aan toegevoegd.

Binnen enkele jaren is Quootz daarna uitgegroeid tot de toonaangevende en trendsettende leverancier van configuratiesoftware die ze momenteel is. Passie, kennis, vertrouwen en hard werken zijn de pijlers waarop Quootz is gebouwd.

Bas Könst & Christiaan ten Klooster

nieuws

Nieuws Hobré Instruments

Hobré Instruments is toonaangevend op het gebied van het ontwerpen, produceren en vermarkten van on-line analyzers, sample systemen en complete turnkey analyzer systemen. Het bedrijf is opgericht in 1978 en levert wereldwijd oplossingen aan bedrijven in de olie en gas, energie, staal en voedselverwerking.

Om klanten en prospects sneller van klantspecifieke informatie en een pasklare aanbieding te kunnen voorzien heeft Hobré Merkato van Quootz aangeschaft.

www.hobre.com

Nieuws Infinity Repair

Infinity Repair is een nieuw en innovatief reparatie concept voor een duurzame reparatie van delen van houten kozijnen.Dit unieke concept levert wereldwijd 3D-geprinte kozijnreparaties van een zeer hoogwaardig materiaal.

Merkato wordt ingezet om wereldwijd, in de meest lastige omstandigheden, gegevens over de reparatie in te voeren. Dit gebeurt door gecertificeerde licentiehouders. Door de inzet van Merkato worden de ingevoerde gegevens reeds direct gevalideerd, opdat een hoge mate van automatisering in het vervolgproces gerealiseerd kan worden.

www.infinityrepair.eu