Salesconfigurator

Quootz levert software om uw verkoopproces te optimaliseren. Deze software is gebaseerd op configureren, calculeren en documenteren. Dit noemen we ook wel CPQ (Configure, Price, Quote). Onze verkoop configurator optimaliseert het gehele verkoop proces. De CPQ software stelt u in staat om:

  • nog beter uw klant te helpen uw producten te kopen.
  • nog beter uw verkopers te helpen uw producten te verkopen.
  • het gehele verkoopproces te verbeteren en te versnellen.

 

Merkato CPQ

Wij vermarkten onze CPQ software onder de naam “Merkato”. Merkato is een zeer geavanceerde salesconfigurator, welke zich aan de gebruikerskant manifesteert middels een eenvoudige userinterface en gebruiksvriendelijke CPQ tools. Hier leest u de ervaringen van huidige gebruikers van onze CPQ-software. In grote lijnen onderscheiden we bij salesconfiguratie de volgende drie functies:

 

Icon Merkato Configure V1Configureren
Klant en verkoper brengen hierin de behoeftes van de klant in kaart, waarbij het systeem direct laat zien wat er wel of niet mogelijk is en zelfs adviezen kan geven.
Lees hier meer over het configureren

CalculateCalculeren
Op basis van de van de klant verkregen antwoorden worden alle technische en financiële gevolgen volledig automatisch gecalculeerd.
Lees hier meer over het calculeren

Icon Merkato DocumentDocumenteren
Zodra er voldoende informatie beschikbaar is kunnen er vervolgstappen genomen worden, zoals het genereren en afdrukken van de klantspecifieke offerte.
Lees hier meer over het documenteren

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Wij komen graag met u in contact om voor u te bekijken waar het proces verbeterd kan worden en hoe onze salesconfigurator, Merkato, daarbij kan ondersteunen. U kunt ons bereiken via het contactformulier of bel direct naar +31 (0)88 637 52 86. Download onderstaande Factsheet voor de feiten op een rijtje.

Quootz FactSheet
download-button-new

nieuws

Nieuws Hobré Instruments

Hobré Instruments is toonaangevend op het gebied van het ontwerpen, produceren en vermarkten van on-line analyzers, sample systemen en complete turnkey analyzer systemen. Het bedrijf is opgericht in 1978 en levert wereldwijd oplossingen aan bedrijven in de olie en gas, energie, staal en voedselverwerking.

Om klanten en prospects sneller van klantspecifieke informatie en een pasklare aanbieding te kunnen voorzien heeft Hobré Merkato van Quootz aangeschaft.

www.hobre.com

Nieuws Infinity Repair

Infinity Repair is een nieuw en innovatief reparatie concept voor een duurzame reparatie van delen van houten kozijnen.Dit unieke concept levert wereldwijd 3D-geprinte kozijnreparaties van een zeer hoogwaardig materiaal.

Merkato wordt ingezet om wereldwijd, in de meest lastige omstandigheden, gegevens over de reparatie in te voeren. Dit gebeurt door gecertificeerde licentiehouders. Door de inzet van Merkato worden de ingevoerde gegevens reeds direct gevalideerd, opdat een hoge mate van automatisering in het vervolgproces gerealiseerd kan worden.

www.infinityrepair.eu