CPQ Salesconfigurator van Quootz - Configure, price, quote

Salesconfigurator

Quootz levert software om uw verkoopproces te optimaliseren. Deze software is gebaseerd op configureren, calculeren en documenteren. Dit noemen we ook wel CPQ (Configure, Price, Quote). Onze verkoop configurator optimaliseert het gehele verkoop proces. De CPQ software stelt u in staat om:

  • nog beter uw klant te helpen uw producten te kopen.
  • nog beter uw verkopers te helpen uw producten te verkopen.
  • het gehele verkoopproces te verbeteren en te versnellen.

 

Merkato CPQ

Wij vermarkten onze CPQ software onder de naam “Merkato”. Merkato is een zeer geavanceerde salesconfigurator, welke zich aan de gebruikerskant manifesteert middels een eenvoudige userinterface en gebruiksvriendelijke CPQ tools. Hier leest u de ervaringen van huidige gebruikers van onze CPQ-software. In grote lijnen onderscheiden we bij salesconfiguratie de volgende drie functies:

 

Icon Merkato Configure V1Configureren
Klant en verkoper brengen hierin de behoeftes van de klant in kaart, waarbij het systeem direct laat zien wat er wel of niet mogelijk is en zelfs adviezen kan geven.
Lees hier meer over het configureren

CalculateCalculeren
Op basis van de van de klant verkregen antwoorden worden alle technische en financiële gevolgen volledig automatisch gecalculeerd.
Lees hier meer over het calculeren

Icon Merkato DocumentDocumenteren
Zodra er voldoende informatie beschikbaar is kunnen er vervolgstappen genomen worden, zoals het genereren en afdrukken van de klantspecifieke offerte.
Lees hier meer over het documenteren

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Wij komen graag met u in contact om voor u te bekijken waar het proces verbeterd kan worden en hoe onze salesconfigurator, Merkato, daarbij kan ondersteunen. U kunt ons bereiken via het contactformulier of bel direct naar +31 (0)88 637 52 86. Download onderstaande Factsheet voor de feiten op een rijtje.

Quootz FactSheet
download-button-new

nieuws

Nieuws Doing Business with Rollepaal

Om haar succesvolle bedrijf te presenteren aan klanten en relaties heeft Rollepaal een fraai magazine laten maken over hun bedrijf.

Dit schitterende magazine is tot stand gekomen in samenwerking met de leveranciers van Rollepaal. Ook wij hebben ons steentje mogen bijdragen.

De online versie is in te zien via deze link.

Voor onze bescheiden bijdrage klikt u hier.

Nieuws Matex Deuren

Matex Deuren produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, voor handelsondernemingen en de industrie.

Van standaarduitvoering tot ontwerp op maat. En zeker bij de ontwerpen op maat heeft de klant veel inspraak en zijn er heel veel mogelijkheden bij de verschillende leveranciers van Matex.

Om razendsnel en gecontroleerd offertes te kunnen maken voor deuren en om snel prijsopgaven te verkrijgen bij de verschillende leveranciers vertrouwt Matex op de software van Quootz.

www.matexdeuren.nl