Regio: heel Nederland

Accountmanager New Business

Wij zijn Quootz.

Quootz ontwikkelt, verkoopt en implementeert configuratie software. Met onze applicatie Merkato configureren onze klanten gave eindproducten. Denk hierbij aan machines, trailers, bedrijfskleding, silo’s, landbouwmachines, deuren en ga zo maar door. Bedrijfs- en productspecifieke kennisregels worden vastgelegd in Merkato. Verkopers, agenten en dealers van onze klanten kunnen overal ter wereld direct aan de slag en in elke gewenste taal, snel en foutloos offertes en andere productgerelateerde documenten genereren en verspreiden. Door inzet van Merkato verkorten we de Time-to-Quote aanzienlijk en biedenwij enorme flexibiliteit. Onze klantgroep is heel divers en je komt bij de meest interessante bedrijven in de maakindustrie over de vloer.

Quootz is een platte en no-nonsense organisatie. Dat zeggen we niet alleen, dat zijn we ook echt. Heb jij een idee of een plan, maak het bespreekbaar en grote kans dat we je vragen deze uit te voeren. We verwachten dus ook van je dat je veel eigen initiatief neemt en met (veel) plannen komt.

Jouw functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business, bij voornamelijk nieuwe klanten. De meeste leads staan al in ons CRM systeem en zijn zelfs vaak “warm”. Vanuit ons kantoor en/of vanuit huis, wat je zelf prettig vindt, bepaal jij zelf hoe je dag eruit ziet. Zolang je maar productief bent.

Je bent het visitekaartje van Quootz en je bent goed in staat nieuwe klanten te adviseren en te overtuigen. Je acquireert vooral in de “maakindustrie”, het is dus handig als je hier al een netwerk in hebt. Het is echter niet noodzakelijk. Je vertaalt de behoefte van de klant naar een oplossing die wij bieden met onze software. Dagelijks rapporteer je jouw bezoeken en verwerk je gegevens in ons CRM-pakket.

Je maakt deel uit van een ervaren en enthousiast team van Account- en New Business managers die altijd voor je klaar staan om te helpen. Je werkt nauw samen met al je collega’s.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, opleidingsrichting bij voorkeur commercieel, maar een technische opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, kan ook goed werken;
 • Commerciële instelling, representatief en communicatief vaardig;
 • Je hebt een hoge gunfactor en weet door je charme, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen deuren te openen;
 • Je bent een zelfstarter;
 • Affiniteit met techniek en ICT;
 • Het is een pré als je al eerder software verkocht hebt;
 • Het is een pré als je bekend met configuratie software of met Configure to Order theorieën in het algemeen.

Wat bieden wij?

 • Een leuke en verantwoordelijke baan;
 • Een hecht team met experts dat graag samenwerkt en kennis deelt;
 • Goede vergoeding;
 • Marktconforme vergoeding en een uitstekende bonusregeling;
 • Veel vrijheid;
 • Een baan bij een “first in class” softwarebedrijf in het CPQ landschap

We zien graag je reactie tegemoet. Stuur deze naar Aswin Vos via email a.vos@quootz.nl of bellen op 0610205454. Of reageer direct via onze website www.quootz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Daarom Quootz

Persoonlijk contact met deskundigen

Wanneer u met Quootz in zee gaat heeft u direct contact met uw eigen consultant die verstand heeft van techniek, uw business en uw processen. Uw persoonlijk contact begrijpt waar u over vraagt.

Stabiele fundering

Quootz is een goedlopend bedrijf met een stevige fundering, onderdeel van een succesvolle holding. Uw processen komen in software met een basis die wereldwijd door duizenden mensen gebruikt en continu verbeterd wordt.

Ervaring

Iedereen bij Quootz  heeft jarenlange ervaring. Wij weten daardoor waar u als bedrijf tegen aan loopt en wat de impact is van het verbeteren van bedrijfsprocessen d.m.v. software. Wij helpen u hier bij.

Constant verbeteren

Techniek staat nooit stil, wij dus ook niet. Wij blijven constant sleutelen aan onze producten en voeren dan ook regelmatig updates door. Procesverbetering en gebruikerswensen zijn hierbij voor ons belangrijke peilers.
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands