De toename van de behoeften van de klant, de steeds uitgebreidere en complexere opties bij veel bedrijven en de mogelijkheden van de hedendaagse technologie. Allen reden om op zoek te zijn naar passende sales software. Merkato, de sales software van Quootz, is in staat om op basis van al uw product specifieke regels, super snel kloppende calculaties te doen. Uw hele salestraject (waar ook ter wereld) kan hierdoor sneller en foutloos. Meer informatie over ons product? Neem dan gerust contact met ons op!

Sales software op basis van Configure, Price & Quote

Onze sales software kan volledig automatisch doormiddel van de klantbehoeften de mogelijkheden laten zien en zelfs suggesties geven. Nadat het perfecte product voor of met de klant gekozen is zal er direct een calculatie worden gemaakt over de technische en financiële gevolgen. Daarna kan er direct een offerte en uiteindelijk een verkooporder worden opgemaakt. De Quootz sales software werkt dan ook op basis van CPQ:

  • Configureren: het configureren van de behoeften van de klant, hierbij geeft het systeem direct aan wat de mogelijkheden zijn.
  • Calculatie: het volledig automatisch calculeren van de technische en financiële gevolgen van de mogelijkheden.
  • Documenteren: het opstellen van de vervolgdocumenten zoals offertes en verkooporders.

Met ons Sales software kunt u dus sneller offertes opstellen, het juiste product met de behoeften van de klant samenstellen en foutloze orders uitvoeren. Daarbij maakt het niet uit of uw verkopen via direct-salesteams, productconfigurators, channelpartners of via uw webwinkels plaatsvinden. Optimaliseer uw verkoopproces dan ook met de salessoftware van Quootz.

Ook een volledig geoptimaliseerd verkoopproces?

Wilt u uw verkopers ook voorzien van de beste sales software voor complexe producten en daarmee alle middelen ter beschikking stellen om het verkoopproces te optimaliseren en te vergemakkelijken? Wilt u meer resultaat zien en tegelijkertijd gemakkelijker verkopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met onze sales software zijn eindeloze verkoopprocessen verleden tijd en kunt u zonder problemen uw verkoopresultaten verbeteren!

Daarom Quootz

Persoonlijk contact met deskundigen

Wanneer u met Quootz in zee gaat heeft u direct contact met uw eigen consultant die verstand heeft van techniek, uw business en uw processen. Uw persoonlijk contact begrijpt waar u over vraagt.

Stabiele fundering

Quootz is een goedlopend bedrijf met een stevige fundering, onderdeel van een succesvolle holding. Uw processen komen in software met een basis die wereldwijd door duizenden mensen gebruikt en continu verbeterd wordt.

Ervaring

Iedereen bij Quootz  heeft jarenlange ervaring. Wij weten daardoor waar u als bedrijf tegen aan loopt en wat de impact is van het verbeteren van bedrijfsprocessen d.m.v. software. Wij helpen u hier bij.

Constant verbeteren

Techniek staat nooit stil, wij dus ook niet. Wij blijven constant sleutelen aan onze producten en voeren dan ook regelmatig updates door. Procesverbetering en gebruikerswensen zijn hierbij voor ons belangrijke peilers.

Klanten over ons

Klantverhaal: Karhof

“De flexibiliteit van Merkato sprak mij aan en dit was de doorslaggevende reden waarom ik heb gekocht.” Gert-Jan Karhof

Klantverhaal: PostNL

PostNL gebruikt Merkato voor de achterkant van haar direct-mail en directmarketing website www.drukwerkservice.nl.

Klantverhaal: Geesink

“Al onze producten in één tool, voor al onze verkopers, ieder in zijn eigen taal, zowel voor de binnen- als buitendienst en over de hele wereld.” Stefan Snoek – GeesinkNorba.

Wilt u meer resultaat zien en tegelijkertijd gemakkelijker verkopen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands