Recente klanten

Veenhuis Machines

KSE Process Technology

Beter Horen

Klimakraft

Lantor

Eribel Deuren

van Aarsen

VDL Translift

King

b-Cat

Stackdoor

Nobels

Lantech.com BV

Kwint

BOON Edam

Comfoor

Dutch Thruster Group

Spectron

IHC Vremac

Meilink

vQm Packaging

VDL Containersystemen

van Amerongen

Lovink Enertech

Landustrie

Blomsma Groep

Serbo Serres

Phoenix Contact

Knapen Trailers

van De Grijp

Veth

Polem

Dr. Schenk

Infinity Repair

JOZ

Matex Deuren

JAVO

Oostwoud

HSB Automation

Meerdeur

FFT Projects

Berg Hortimotive

Hobré Instruments

Spotta

Rollepaal

Compaan

Resqtec

Meijer Handling Solutions

Rendisk

PostNL

Heering Holland

Stork IMM

Verasol

Metaflex

Karhof

Orange Climate Group

Groenendijk bedrijfskleding

GeesinkNorba

Bauhuis BV

Ridder

Euromail

Agrifac

RvIG

nieuws

Nieuws RvIG

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG)  is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. RvIG beheert de Basisregistratie Personen (BRP) en is verantwoordelijk voor de technische systemen voor de opslag en uitwisseling van persoonsgegevens. Ze geven de burgerservicenummers uit, die de basis vormen voor de uitwisseling van die gegevens. En ze beheren de reisdocumenten van het koninkrijk. (meer…)

Nieuws Demand Driven SupplyChain Sessions

Afgelopen week hebben wij samen met TradeCloud een seminar georganiseerd bij onze gezamenlijke klant Heering. Thema van dit seminar was het delen van informatie met toeleveranciers.

Bij traditionele bedrijven gaat de bestelling na order via een inkoper (al dan niet via fax) naar de leverancier. TradeCloud biedt bedrijven de mogelijkheid om hun behoefte via een portaal te delen met toeleveranciers. Hierdoor vervallen al een groot aantal, niet-waarde-toevoegende (bestel-) processen.

Steeds meer van onze klanten borgen ook kennis van leveranciers in onze Merkato software. Hierdoor maken ze werkvoorbereiding niet alleen bij zichzelf overbodig, maar ook bij hun toeleveranciers.
Tijdens het seminar lieten we zien hoe de kennis van Heering’s leverancier van schakelkasten gekoppeld is aan de offertegenerator van Heering. Hierdoor kan de schakelkasten leverancier (via TradeCloud) real-time zien hoeveel van zijn onderdelen er in the pipeline zitten en hier zijn beslissingen op baseren. Nog kortere levertijden en nog minder onnodig papierwerk is het resultaat.

Klik hier om te zien hoe de top van de maakindustrie denkt over ‘Demand Driven SupplyChain’.