Overview modules

De software van Quootz is volledig modulair van opzet.
Merkato is de basis, daaromheen kunt u naar behoefte modules aankoppelen en afkoppelen.

Hieronder een overzicht van de beschikbare modules:

i-merkato Merkato, de sales/productconfiguratie engine van Quootz is de basis van uw oplossing. i-report Q-Report is de module waarmee u ongelimiteerd templates voor documenten creëert.
i-2d Q-2D; Real-time interactieve 2D visuals. Webbased natuurlijk. i-connect Q-Connect is de applicatiespecifieke plugin voor bijvoorbeeld ERP, PDM, CAD of CRM.
i-hosting Kies voor gemak. 24/7, wereldwijd, veilig en stabiel. i-web Met de Q-WS module wordt de integratie van Merkato in uw website verrassend eenvoudig gemaakt.
i-scripting (1) Q-Scripting is de in Merkato geïntegreerde programmeertaal. i-search Met Q-Search gaan we uit van oplossingen. Welk probleem wilt u opgelost zien ?

 

nieuws

Nieuws Hobré Instruments

Hobré Instruments is toonaangevend op het gebied van het ontwerpen, produceren en vermarkten van on-line analyzers, sample systemen en complete turnkey analyzer systemen. Het bedrijf is opgericht in 1978 en levert wereldwijd oplossingen aan bedrijven in de olie en gas, energie, staal en voedselverwerking.

Om klanten en prospects sneller van klantspecifieke informatie en een pasklare aanbieding te kunnen voorzien heeft Hobré Merkato van Quootz aangeschaft.

www.hobre.com

Nieuws Infinity Repair

Infinity Repair is een nieuw en innovatief reparatie concept voor een duurzame reparatie van delen van houten kozijnen.Dit unieke concept levert wereldwijd 3D-geprinte kozijnreparaties van een zeer hoogwaardig materiaal.

Merkato wordt ingezet om wereldwijd, in de meest lastige omstandigheden, gegevens over de reparatie in te voeren. Dit gebeurt door gecertificeerde licentiehouders. Door de inzet van Merkato worden de ingevoerde gegevens reeds direct gevalideerd, opdat een hoge mate van automatisering in het vervolgproces gerealiseerd kan worden.

www.infinityrepair.eu