Overview modules | Quootz

Overview modules

De software van Quootz is volledig modulair van opzet.
Merkato is de basis, daaromheen kunt u naar behoefte modules aankoppelen en afkoppelen.

Hieronder een overzicht van de beschikbare modules:

i-merkatoMerkato, de sales/productconfiguratie engine van Quootz is de basis van uw oplossing.i-reportQ-Report is de module waarmee u ongelimiteerd templates voor documenten creëert.
i-2dQ-2D; Real-time interactieve 2D visuals. Webbased natuurlijk.i-connectQ-Connect is de applicatiespecifieke plugin voor bijvoorbeeld ERP, PDM, CAD of CRM.
i-hostingQ-Hosting. Kies voor gemak. 24/7, wereldwijd, veilig en stabiel.i-scripting (1)Q-Script is de in Merkato geïntegreerde programmeertaal.

 

nieuws

Nieuws Doing Business with Rollepaal

Om haar succesvolle bedrijf te presenteren aan klanten en relaties heeft Rollepaal een fraai magazine laten maken over hun bedrijf.

Dit schitterende magazine is tot stand gekomen in samenwerking met de leveranciers van Rollepaal. Ook wij hebben ons steentje mogen bijdragen.

De online versie is in te zien via deze link.

Voor onze bescheiden bijdrage klikt u hier.

Nieuws Matex Deuren

Matex Deuren produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, voor handelsondernemingen en de industrie.

Van standaarduitvoering tot ontwerp op maat. En zeker bij de ontwerpen op maat heeft de klant veel inspraak en zijn er heel veel mogelijkheden bij de verschillende leveranciers van Matex.

Om razendsnel en gecontroleerd offertes te kunnen maken voor deuren en om snel prijsopgaven te verkrijgen bij de verschillende leveranciers vertrouwt Matex op de software van Quootz.

www.matexdeuren.nl