Hierbij de juli nieuwsbrief van Quootz. In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de herstructurering van onze organsatie, Ons nieuwe zusje Dok.Legal en hoe een van onze klanten de Merkato software van Quootz gebruikt om nog succesvoller te zijn.


Herstructurering

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan een herstructurering van onze organisatie.

Dit heeft geresulteerd in een nieuwe holding genaamd “Merkato Group BV”. Quootz is nu een werkmaatschappij van de Merkato Group. Door deze verandering geven wij vorm aan onze ambitie om het Merkato software portfolio breder in de markt te zetten.

Door binnen de Merkato Group slim om te gaan met resources en ontwikkelingen te bundelen kunnen we nog efficiënter werken. Hoewel alle werkmaatschappijen zelfstandig opereren, zullen er ook heel veel nieuwe mogelijkheden voor cross-selling ontstaan, waardoor we onze klanten nog betere diensten kunnen bieden.

Vanuit de Merkato Group kunnen wij nu ruimte bieden aan de ambities van startende ondernemers. Dit is voor ons een belangrijke (persoonlijke) doelstelling. Ondernemerschap is tenslotte wat een economie draaiende houdt!


Dok.Legal

Eén van de nieuwe ondernemingen in de Merkato Group is Dok.Legal. Dit bedrijf gebruikt de Merkato Software Suite als basis voor de creatie en (online) afhandeling van contracten en overeenkomsten. Het werkgebied van Dok.Legal bevindt zich in bijvoorbeeld de makelaardij, overheid, notariaat en advocatuur.

De directie van Dok.legal bestaat uit twee ambitieuze ondernemers. De ene is een ervaren jurist, de ander heeft jaren ervaring met het bouwen van online systemen voor het massaal verwerken van enorme hoeveelheden klantaanvragen. Daarnaast heeft Dok.Legal een uitgebreide beheeromgeving gebouwd voor het beheren van contracten.

Benieuwd of Dok.legal u kan helpen om uw contracten en overeenkomsten sneller en doeltreffender op te maken, te laten te teken en te beheren? Neem contact met ons op via +31 (0)88 6375286 of kijk op www.dok.legal


Klant aan het woord: VDL Translift

Vorige maand is onze razende reporter op bezoek geweest bij wederom een succesvolle klant van Quootz. Deze keer was ze in Dronten te gast bij VDL Translift. Resultaat is een interessant verslag van de implementatie van Merkato bij VDL Translift.

Het lezen waard !


Demand Driven Supply Chain Sessions 

Afgelopen week hebben wij samen met TradeCloud een seminar georganiseerd bij onze gezamenlijke klant Heering. Thema van dit seminar was het delen van informatie met toeleveranciers en dan specifiek met het oog op de Demand Driven SupplyChain. Hier zijn voor veel productiebedrijven grote slagen te behalen door o.a. automatisering in processen. Dit kan grote besparingen opleveren op kostenposten als inkoop, logistiek en personeel.

Meer informatie over deze sessie en een impressie van hoe Demand Driven SupplyChain Management u kan helpen? Klik hier!


Privacy AVG

Ook wij moeten eraan geloven. Uit het simpele gegeven dat u deze nieuwsbrief ontvangt en dat uw naam erboven staat, kunt u afleiden dat wij uw gegevens ergens hebben opgeslagen.

Al onze klanten hebben wij een klantspecifieke verwerkersovereenkomst aangeboden. Dit hebben we uiteraard via ons nieuwe zusje Dok.Legal laten lopen.


Nieuwe klanten

En zoals u inmiddels gewend bent, eindigt ook deze nieuwsbrief weer met een overzicht van enkele recente klanten.

Resqtec 

Resqtec produceert en levert geavanceerde (hydrolische) gereedschappen die worden gebruikt bij reddingen, auto-ongelukken en vliegtuigcrashes.

De producten van Resqtec worden via een internationaal dealernetwerk wereldwijd geleverd. Snelheid, nauwkeurigheid, meertaligheid en uitstraling van de documentatie is van het grootste belang. Daarom heeft Reqtec ervoor gekozen om Merkato van Quootz wereldwijd in te zetten.

www.resqtec.com

Matex 

Matex Deuren produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, voor handelsondernemingen en de industrie.

Om razendsnel en gecontroleerd offertes te kunnen maken voor deuren en om snel prijsopgaven te verkrijgen bij de verschillende leveranciers vertrouwt Matex op de software van Quootz.

www.matexdeuren.nl


Bent u ook benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met het vereenvoudigen en versnellen van de processen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)88 6375286 of info@quootz.nl

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands