Hierbij de laatste Quootz nieuwsbrief van 2018. In deze nieuwsbrief aandacht voor interactieve 3D visualisatie, de nieuwe website, nieuwe klanten en het Quootz College.


3D visualisatie, maar dan écht interactief

Merkato kent vele manieren om uw product te visualiseren. Onze klanten maken bijvoorbeeld gebruik van tekeningen, foto’s en 3D renderings die tijdens het configureren getoond worden op basis van de wensen van de gebruiker en de status van het configuratieproces.

Een andere veel gebruikte mogelijkheid is het dynamisch samenstellen van visuals, op basis van verschillende deel-visuals. Ook de zogenaamde klikbare renderings, waarbij een klik op een gedeelte van de figuur een functie (vaak het activeren van een vervolgkeuze) activeert wordt geregeld gebruikt. Op zich is dit eenvoudige techniek die snel tot een verrassend effect kan resulteren.

Steeds vaker zien we, vaak bij consumenten producten, zogenaamde 3D renderings, waarbij het geconfigureerde product in 3D getoond wordt. De gebruiker heeft dan de mogelijkheid om zijn product in alle richtingen 360° rond te draaien en erop in te zoomen. Ook deze techniek wordt natuurlijk door Merkato ondersteund.

Wat onze oplossing interessanter maakt dan de 13-in-een-dozijn-3D-configuratoren is het volgende: Onze renderings veranderen niet alleen real-time dynamisch mee met de configuratie, maar zijn ook daadwerkelijk interactief. De gebruiker kan met zijn muis in de 3D omgeving objecten selecteren en manipuleren. Een klik op een onderdeel van een product kan bijvoorbeeld een nieuw window openen, waarbinnen dat specifieke deel verder geconfigureerd wordt.

Zomaar weer een van de vele, ontzettend leuke mogelijkheden die het Merkato platform u te bieden heeft.


Nieuwe website online!

Afgelopen tijd zijn we ook druk geweest om onze website in zijn geheel te vernieuwen! Strak, overzichtelijk en duidelijk zijn de speer punten bij de bouw geweest. Door de makkelijke navigatie zijn de uitgebreide mogelijkheden van Merkato snel inzichtelijk!

Het bekijken zeker waard !

 

 


Nieuwe klanten

Om u een beeld te geven hoe divers onze Merkato software geven we u zoals gebruikelijk een overzicht van enkele nieuwe klanten en hoe Merkato bij hen wordt ingezet! Een compleet overzicht van referenties vindt u hier.

Bauhuis

Bauhuis in Goor is al 40 jaar producent van pipe coating equipment.

Het bedrijf heeft zich een toonaangevende positie verworven in een enerverende, internationale markt waarin slechts een beperkt aantal spelers actief zijn maar de concurrentie desondanks zeer groot is.

Om veel sneller en nauwkeuriger aanbiedingen te kunnen maken voor installaties, die uit tientallen zoniet honderden machines kunnen bestaan, heeft Bauhuis Merkato van Quootz aangeschaft.

www.bauhuis.com

Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RiVG)

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG)  is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. RvIG beheert de Basisregistratie Personen (BRP) en is verantwoordelijk voor de technische systemen voor de opslag en uitwisseling van persoonsgegevens. En ze beheren de reisdocumenten van het koninkrijk.

Merkato wordt ingezet om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de HUP te verbeteren door op basis van situatievragen, voorbeelden te generen die de registratie vereenvoudigen. Hierdoor verbetert de kwaliteit van de BRP.

Meijer Handling Solutions

Meijer Handling Solutions is ‘s-werelds marktleider in vorken voor hydraulische heftrucks, bekend als KOOI-REACHFORKS®. Deze innovatieve producten worden geleverd via een internationaal distributienetwerk.

Tot voor kort werden vrijwel alle offerte aanvragen door de interne verkoopafdeling beantwoord.

Merkato wordt ingezet om het internationale distributie netwerk zelfstandiger te laten werken. Zo kunnen de dealers – gebaseerd op kennis en informatie vanuit het hoofdkantoor in St. Jacobiparochie – offertes genereren en orders processen. Merkato stelt de juiste configuratie samen op basis van klantspecificaties, berekent de verkoopprijs, bewaakt de marge en genereert de benodigde documenten.

www.meijer-handling-solutions.com


Quootz College

Bij Quootz vinden we samenwerking belangrijk. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten om van gedachten te wisselen en van elkaars projecten te leren. Op deze bijeenkomsten praten alle teamleden van Quootz elkaar bij over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar, de plannen voor het komende jaar en duiken we in de nieuwste technieken om zo nieuwe ideeën op te doen of bestaande uitdagingen te overwinnen. Door samenwerking tussen alle disciplines en het open karakter van deze sessies komen er steeds weer nieuwe ontwikkelingen op tafel, waar u de komende tijd weer uw voordeel mee kan doen. De afgelopen sessie werd afgesloten met een toast op 2019!

 

Wij willen ook u namens ons allemaal fijne kerstdagen en een knallend 2019 wensen!


Bent u ook benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met het verkorten van uw “Time to Quote”? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)88 6375286 of info@quootz.nl 

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands