VDL Translift | Quootz

Referenties

VDL Translift

VDL Translift is actief in de ontwikkeling, productie, assemblage, verkoop en service van containertransport- en inzamelsystemen.
translift
Het bedrijf heeft een eigen lijn van innovatieve zijladersystemen voor het optimaliseren van de inzameling van bovengrondse en ondergrondse afvalcontainers.
Om te kunnen blijven bouwen aan een sterk internationaal dealernetwerk is Merkato van Quootz aangeschaft.

Nog geen drie maanden na aanschaf werden er geen systemen meer op de ouderwetse manier verkocht.

nieuws

Nieuws Doing Business with Rollepaal

Om haar succesvolle bedrijf te presenteren aan klanten en relaties heeft Rollepaal een fraai magazine laten maken over hun bedrijf.

Dit schitterende magazine is tot stand gekomen in samenwerking met de leveranciers van Rollepaal. Ook wij hebben ons steentje mogen bijdragen.

De online versie is in te zien via deze link.

Voor onze bescheiden bijdrage klikt u hier.

Nieuws Matex Deuren

Matex Deuren produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, voor handelsondernemingen en de industrie.

Van standaarduitvoering tot ontwerp op maat. En zeker bij de ontwerpen op maat heeft de klant veel inspraak en zijn er heel veel mogelijkheden bij de verschillende leveranciers van Matex.

Om razendsnel en gecontroleerd offertes te kunnen maken voor deuren en om snel prijsopgaven te verkrijgen bij de verschillende leveranciers vertrouwt Matex op de software van Quootz.

www.matexdeuren.nl