Referenties

Knapen Trailers

Als Europa ’s eerste  producent van schuifvloertrailers en uitvinder van de zelfdragende bouwwijze is Knapen Trailers dé specialist in transportefficiëntie.

De trailers die Knapen produceert worden via een internationaal dealernetwerk verkocht. De complexiteit van de producten van Knapen vereist veel specifieke kennis van de dealers.

k100Al jaren geleden zag de directie van Knapen dan ook het belang in van een salesconfigurator om de dealers te assisteren bij het eenduidig vastleggen van de klantwensen. Hiertoe is destijds dan ook software voor guided selling aangeschaft. Na enkele jaren van inspanning en investeringen is besloten dit traject te stoppen.

Vervolgens is Merkato van Quootz aangeschaft. Door de gebruikersvriendelijkheid van Merkato is het bouwen en onderhouden van modellen eenvoudiger.

Omdat Merkato via het web gebruikt kan worden is de belasting voor de dealers heel erg gering. Ze hoeven slecht hun naam en wachtwoord in te vullen om direct, in hun eigen taal, snel, efficiënt en foutloos trailers te kunnen configureren.

www.knapen-trailers.nl

nieuws

Nieuws Hobré Instruments

Hobré Instruments is toonaangevend op het gebied van het ontwerpen, produceren en vermarkten van on-line analyzers, sample systemen en complete turnkey analyzer systemen. Het bedrijf is opgericht in 1978 en levert wereldwijd oplossingen aan bedrijven in de olie en gas, energie, staal en voedselverwerking.

Om klanten en prospects sneller van klantspecifieke informatie en een pasklare aanbieding te kunnen voorzien heeft Hobré Merkato van Quootz aangeschaft.

www.hobre.com

Nieuws Infinity Repair

Infinity Repair is een nieuw en innovatief reparatie concept voor een duurzame reparatie van delen van houten kozijnen.Dit unieke concept levert wereldwijd 3D-geprinte kozijnreparaties van een zeer hoogwaardig materiaal.

Merkato wordt ingezet om wereldwijd, in de meest lastige omstandigheden, gegevens over de reparatie in te voeren. Dit gebeurt door gecertificeerde licentiehouders. Door de inzet van Merkato worden de ingevoerde gegevens reeds direct gevalideerd, opdat een hoge mate van automatisering in het vervolgproces gerealiseerd kan worden.

www.infinityrepair.eu