Knapen Trailers | Quootz

Referenties

Knapen Trailers

Als Europa ’s eerste  producent van schuifvloertrailers en uitvinder van de zelfdragende bouwwijze is Knapen Trailers dé specialist in transportefficiëntie.

De trailers die Knapen produceert worden via een internationaal dealernetwerk verkocht. De complexiteit van de producten van Knapen vereist veel specifieke kennis van de dealers.

k100Al jaren geleden zag de directie van Knapen dan ook het belang in van een salesconfigurator om de dealers te assisteren bij het eenduidig vastleggen van de klantwensen. Hiertoe is destijds dan ook software voor guided selling aangeschaft. Na enkele jaren van inspanning en investeringen is besloten dit traject te stoppen.

Vervolgens is Merkato van Quootz aangeschaft. Door de gebruikersvriendelijkheid van Merkato is het bouwen en onderhouden van modellen eenvoudiger.

Omdat Merkato via het web gebruikt kan worden is de belasting voor de dealers heel erg gering. Ze hoeven slecht hun naam en wachtwoord in te vullen om direct, in hun eigen taal, snel, efficiënt en foutloos trailers te kunnen configureren.

www.knapen-trailers.nl

nieuws

Nieuws Doing Business with Rollepaal

Om haar succesvolle bedrijf te presenteren aan klanten en relaties heeft Rollepaal een fraai magazine laten maken over hun bedrijf.

Dit schitterende magazine is tot stand gekomen in samenwerking met de leveranciers van Rollepaal. Ook wij hebben ons steentje mogen bijdragen.

De online versie is in te zien via deze link.

Voor onze bescheiden bijdrage klikt u hier.

Nieuws Matex Deuren

Matex Deuren produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, voor handelsondernemingen en de industrie.

Van standaarduitvoering tot ontwerp op maat. En zeker bij de ontwerpen op maat heeft de klant veel inspraak en zijn er heel veel mogelijkheden bij de verschillende leveranciers van Matex.

Om razendsnel en gecontroleerd offertes te kunnen maken voor deuren en om snel prijsopgaven te verkrijgen bij de verschillende leveranciers vertrouwt Matex op de software van Quootz.

www.matexdeuren.nl