Eribel Deuren | Quootz

Referenties

Eribel Deuren

Group Eribel is een marktleidende bedrijvengroep, gespecialiseerd in brandwerende deuren en kozijnen voor de utiliteitsbouw.

Eribel_deurDaarnaast is Eribel bekend om haar systemen voor in gevangenissen.

Om grip te krijgen op de steeds grotere varieteit aan uitvoeringen en het bijbehorende productieproces aan te sturen heeft Eribel Merkato aangeschaft.

www.eribel.be

nieuws

Nieuws Doing Business with Rollepaal

Om haar succesvolle bedrijf te presenteren aan klanten en relaties heeft Rollepaal een fraai magazine laten maken over hun bedrijf.

Dit schitterende magazine is tot stand gekomen in samenwerking met de leveranciers van Rollepaal. Ook wij hebben ons steentje mogen bijdragen.

De online versie is in te zien via deze link.

Voor onze bescheiden bijdrage klikt u hier.

Nieuws Matex Deuren

Matex Deuren produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, voor handelsondernemingen en de industrie.

Van standaarduitvoering tot ontwerp op maat. En zeker bij de ontwerpen op maat heeft de klant veel inspraak en zijn er heel veel mogelijkheden bij de verschillende leveranciers van Matex.

Om razendsnel en gecontroleerd offertes te kunnen maken voor deuren en om snel prijsopgaven te verkrijgen bij de verschillende leveranciers vertrouwt Matex op de software van Quootz.

www.matexdeuren.nl