Referenties

b-Cat

b-Cat is marktleider op het gebied van de “Controlled Atmosphere Technology”.
Bij b-Cat richt men zich op de toepassing van Controlled Atmosphere technieken in 4 branches :

Schermafbeelding 2015-12-05 om 23.26.47

  • sports & health,
  • insect treatment,
  • fire prevention
  • preservation of cultural heritage.

De producten worden over de hele wereld toegepast. Merkato wordt ondermeer gebruikt om eindgebruikers snel hun eigen systeem te kunnen laten samenstellen en bestellen.

www.b-cat.nl

nieuws

Nieuws Hobré Instruments

Hobré Instruments is toonaangevend op het gebied van het ontwerpen, produceren en vermarkten van on-line analyzers, sample systemen en complete turnkey analyzer systemen. Het bedrijf is opgericht in 1978 en levert wereldwijd oplossingen aan bedrijven in de olie en gas, energie, staal en voedselverwerking.

Om klanten en prospects sneller van klantspecifieke informatie en een pasklare aanbieding te kunnen voorzien heeft Hobré Merkato van Quootz aangeschaft.

www.hobre.com

Nieuws Infinity Repair

Infinity Repair is een nieuw en innovatief reparatie concept voor een duurzame reparatie van delen van houten kozijnen.Dit unieke concept levert wereldwijd 3D-geprinte kozijnreparaties van een zeer hoogwaardig materiaal.

Merkato wordt ingezet om wereldwijd, in de meest lastige omstandigheden, gegevens over de reparatie in te voeren. Dit gebeurt door gecertificeerde licentiehouders. Door de inzet van Merkato worden de ingevoerde gegevens reeds direct gevalideerd, opdat een hoge mate van automatisering in het vervolgproces gerealiseerd kan worden.

www.infinityrepair.eu