Markten

Van oudsher zien we productconfiguratoren, en in mindere mate salesconfiguratoren veel in omgevingen waar machines en apparaten worden verkocht. Merkato zien we hier dankzij de goede CAD en PDM koppelingen dan ook veel gebruikt worden.

Onze krachtige engine is echter toepasbaar bij elk complex configuratieproces waar op basis van regels een product of dienst geconfigureerd wordt. Doordat Merkato daarnaast ook webbased kan worden ingezet, wordt het ook veel toegepast bij klanten voor wie wereldwijde toegankelijkheid belangrijk is en bewerkelijke synchronisatie mechanismen niet acceptabel zijn.

Enkele van onze markten :

 • Machinebouw
  • Wij koppelen hier met vrijwel elk CAD/PDM pakket.
 • Facilitaire dienstverlening
  • Razendsnelle calculaties voor complexe projecten bieden onze gebruikers een voorsprong op de competitie.
 • Webshops
  • Hier zijn vooral de webinterface en de workflows voor de afhandeling van de order belangrijk.
  • Daarnaast biedt onze unieke omgekeerde zoekmethode veel meer gebruiksgemak voor de eindgebruiker.
 • (Semi)Overheid
  • De combinatie van complexe en snel wisselende regelgeving maakt Merkato bij uitstek geschikt om ondermeer beheerscontracten op te stellen en te managen.

Voor voorbeelden van markten en  enkele klanten : klik hier.

nieuws

Nieuws Hobré Instruments

Hobré Instruments is toonaangevend op het gebied van het ontwerpen, produceren en vermarkten van on-line analyzers, sample systemen en complete turnkey analyzer systemen. Het bedrijf is opgericht in 1978 en levert wereldwijd oplossingen aan bedrijven in de olie en gas, energie, staal en voedselverwerking.

Om klanten en prospects sneller van klantspecifieke informatie en een pasklare aanbieding te kunnen voorzien heeft Hobré Merkato van Quootz aangeschaft.

www.hobre.com

Nieuws Infinity Repair

Infinity Repair is een nieuw en innovatief reparatie concept voor een duurzame reparatie van delen van houten kozijnen.Dit unieke concept levert wereldwijd 3D-geprinte kozijnreparaties van een zeer hoogwaardig materiaal.

Merkato wordt ingezet om wereldwijd, in de meest lastige omstandigheden, gegevens over de reparatie in te voeren. Dit gebeurt door gecertificeerde licentiehouders. Door de inzet van Merkato worden de ingevoerde gegevens reeds direct gevalideerd, opdat een hoge mate van automatisering in het vervolgproces gerealiseerd kan worden.

www.infinityrepair.eu