Markten

Van oudsher zien we productconfiguratoren, en in mindere mate salesconfiguratoren veel in omgevingen waar machines en apparaten worden verkocht. Merkato zien we hier dankzij de goede CAD en PDM koppelingen dan ook veel gebruikt worden.

Onze krachtige engine is echter toepasbaar bij elk complex configuratieproces waar op basis van regels een product of dienst geconfigureerd wordt. Doordat Merkato daarnaast ook webbased kan worden ingezet, wordt het ook veel toegepast bij klanten voor wie wereldwijde toegankelijkheid belangrijk is en bewerkelijke synchronisatie mechanismen niet acceptabel zijn.

Enkele van onze markten :

 • Machinebouw
  • Complexe configuraties vormen de basis voor mooie offertes.
 • Facilitaire dienstverlening
  • Razendsnelle calculaties voor complexe projecten bieden onze gebruikers een voorsprong op de competitie.
 • Webshops
  • Hier zijn vooral de webinterface en de workflows voor de afhandeling van de order belangrijk.
  • Daarnaast biedt onze unieke omgekeerde zoekmethode veel meer gebruiksgemak voor de eindgebruiker.
 • (Semi)Overheid
  • De combinatie van complexe en snel wisselende regelgeving maakt Merkato bij uitstek geschikt om ondermeer beheerscontracten op te stellen en te managen.

Voor voorbeelden van markten en  enkele klanten : klik hier.

nieuws

Nieuws Matex Deuren

Matex Deuren produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, voor handelsondernemingen en de industrie.

Van standaarduitvoering tot ontwerp op maat. En zeker bij de ontwerpen op maat heeft de klant veel inspraak en zijn er heel veel mogelijkheden bij de verschillende leveranciers van Matex.

Om razendsnel en gecontroleerd offertes te kunnen maken voor deuren en om snel prijsopgaven te verkrijgen bij de verschillende leveranciers vertrouwt Matex op de software van Quootz.

www.matexdeuren.nl

Nieuws Resqtec

Al meer dan 40 jaar produceert en levert Resqtec geavanceerde (hydrolische) gereedschappen die worden gebruikt bij reddingen, auto-ongelukken en vliegtuigcrashes.

De producten van Resqtec worden via een internationaal dealernetwerk wereldwijd geleverd aan ondermeer (lokale) overheden en vliegvelden. In die wereld is snelheid, nauwkeurigheid, meertaligheid en uitstraling van de documentatie van het grootste belang. Om de afstand met de concurrentie in deze competitieve markt verder te vergroten heeft Reqtec ervoor gekozen om Merkato van Quootz wereldwijd in te zetten.

www.resqtec.com