Als bedrijf zijnde wilt uw verkoopproces zo efficiënt, gemakkelijk en inzichtelijk mogelijk hebben. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de allerbeste calculatie software op de markt genaamd Merkato. Merkato is calculatie software ingericht volgens het CPQ principe. CPQ staat voor Configure, Price & Quote. Het maakt voor Quootz niet uit of deze verkoop via partners, via een sales team of via een webwinkel doet. Onze calculatie software zorgt er voor dat u niet alleen sneller en meer kunt verkopen maar ook makkelijker en accurater. Het mes snijdt dus aan meerdere kanten! Een win-win situatie! Als ambitieus bedrijf kunnen we u overal ter wereld van dienst zijn en is onze calculatie software te gebruiken door al uw saleskanalen!

Calculatie software Merkato;

Met Merkato, de calculatie software van Quootz B.V., kunnen uw systemen volledig geautomatiseerd worden. U kunt hiermee inspelen op klantwensen, mogelijkheden en zelfs automatisch advies geven zonder naar de tekentafel te moeten. Hierdoor komt uw bedrijf nog professioneler en kundiger over bij uw klanten. Wanneer het perfecte product aan uw klant is gekoppeld op basis van zijn/haar wensen dan wordt er razendsnel een berekening gemaakt met de technische en de financiële gevolgen. Met een klik op de knop maakt de calculatie software ook direct de offer en verkooporder op! Geen lange vervelende processen over allerlei schijven binnen uw onderneming maar snel, duidelijk en foutloos voor u naar ook voor uw klant!

Calculatie op basis van CPQ!

Waar staat CPQ nu precies voor? CPQ staat voor Configure, Price, Quote. Met configure worden de klantspecifieke wensen bepaald. Onze calculatie software geeft real-time aan wat de opties en restricties voor dat specifieke product zijn. Price voor calculeren; de software weet op basis van de door uw ingevoerde data en wensen gelijk wat de technische en financiële impact voor u en uw klant is. Als laatste Quote, wat uitgelegd kan worden als documenteren. Merkato weet snel documenten als de offerte en verkooporder te maken. Dit is prettig voor uw bedrijf en uw medewerkers. Zij besparen veel tijd bij het opstellen van een maatwerkofferte!

Merkato is dus veel meer dan alleen een calculatie software.

About Us

Als Quootz B.V. willen we u als klant 24/7 en wereldwijd in staat stellen snel en gemakkelijk en foutloos te kunnen verkoop. De wereld staat niet stil en over ter wereld kan een klant zijn die op welk betreffend moment dan ook geïnteresseerd is in uw product. Met deze informatie wilt u software in huis halen die altijd snel en foutloos is. Met onze calculatie software is dit gegarandeerd.  Quootz B.V. biedt u dan ook vele mogelijkheden en flexibiliteit. De calculatie software is limiet loos en groeit met uw groei mee. Een hechte relatie met onze klant is de basis van ons bestaan. Deze hechte relatie verkrijgen we door het bieden van vakkundige en snelle oplossingen wanneer er problemen zijn. Met onze jarenlange ervaring zijn we geworden tot een toonaangevend en trendsettend bedrijf op het gebied van calculatie software en meer. Buiten het altijd vooroplopen zijn we trots op onze hoge klant tevredenheid! We blijven verder ontwikkelen, leren en groeien zodat we nog meer tevreden klanten kunnen bedienen.

Meer weten over calculatie software Merkato?

Wilt u graag meer te weten komen over onze Merkato calculatiesoftware? Wij laten u onze software graag zien! Natuurlijk kunt u ons ook vragen stellen over mogelijk toepassingen van Merkato als calculatie software en meer. Neem in contact met ons op. U kunt ons bellen op ons telefoonnummer, mailen of het our online contact form.

Choose Quootz!

Personal contact with experts

Wanneer u met Quootz in zee gaat heeft u direct in contact met uw eigen consultant die verstand heeft van techniek, uw business en uw processen. Uw persoonlijk contact begrijpt waar u over vraagt.

Stable foundation

Quootz is a successful company with a solid foundation, part of a successful holding company. Your processes are put in a software with a base that is used by thousands of people worldwide and is continuously being improved.

Experience

Everyone at Quootz has years of experience. Because of this we know what you are up to as a company and what the impact is of improving business processes by software. We offer smart solutions!

Improving constantly

Technology never stops, therefore we never stop. We are constantly improving our products and therefore carry out regular updates. Process improvement and user requirements are important pillars for us.

Customer References

Reference: Karhof Bodyworks

“De flexibiliteit van Merkato sprak mij aan en dit was de doorslaggevende reden waarom ik heb gekocht.” Gert-Jan Karhof

Reference: PostNL

PostNL uses Merkato as backoffice for the direct-mail and directmarketing website www.drukwerkservice.nl.

Reference: Geesink Waste Collection

“Al onze producten in één tool, voor al onze verkopers, ieder in zijn eigen taal, zowel voor de binnen- als buitendienst en over de hele wereld.” Stefan Snoek – GeesinkNorba.

Do you want to see more results and sell more at the same time?

Then contact us today

en_GBEnglish (UK)
nl_NLNederlands en_GBEnglish (UK)