Bent u een zoektocht gestart naar de beste CPQ vendors? Stop dan direct, u heeft de juiste CPQ vendor gevonden. Met onze tool genaamd Merkato kunt u in een programma alles doen voor een efficiënt verkoopproces. U kunt onder andere offertes opstellen, de klant aan de juiste producten koppelen door middel van zijn behoeften en verkooporders opstellen. Meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Optimaliseer uw verkoopproces met onze CPQ vendors

Met onze software wordt uw verkoopproces compleet geoptimaliseerd aan de hand van de behoeften van de klant. Op deze manier koppelt u altijd het juiste product aan uw klanten en daarna worden ook de vervolgstappen automatisch genomen. Door het gebruik van onze CPQ vendors heeft u bijna geen omkijken meer naar de invulling van het verkoopproces! Wacht dus niet langer en optimaliseer uw verkoopproces.

CPQ: Configure, Price & Quote

Met ons als uw CPQ vendors kunt u snellere offertes opstellen, verkoopaanbiedingen doen die echt passen bij de klant en foutloze orders opstellen. Daarbij maakt het niet uit of uw verkopen via direct-salesteams, channelpartners of via uw webwinkels plaatsvinden, met CPQ (Configure, Price, & Quote) kunt u altijd uw verkoopproces zo transformeren dat verkopen sneller, gemakkelijker en accurater tot stand komen. CPQ staat dan ook voor:

  • Configureren: het configureren van de behoeften van de klant, hierbij geeft het systeem direct aan wat de mogelijkheden zijn.
  • Calculatie: het volledig automatisch calculeren van de technische en financiële gevolgen van de mogelijkheden.
  • Documenteren: het opstellen van de vervolgdocumenten zoals offertes en verkooporders.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over ons als CPQ vendor of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord over on prachtige product. Wij weten namelijk zeker dat ons product u zonder problemen meer verkopen oplevert!

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands