Wilt u uw verkoopproces verbeteren om efficiënter te werken en meer te verkopen met minder moeite? Met de CPQ tools van Quootz kan dat! Wij bieden verschillende CPQ tools (Confugure, Price & Quote) waarmee u sneller offertes kunt opstellen, verkoopaanbiedingen kunt maken en foutloze orders kunt doorvoeren. Het maakt niet uit of uw verkopen via een direct-salesteam, channelpartner of via een online winkel gaan. Met onze CPQ tools kunt u uw verkoopproces zo invullen dat verkopen sneller, gemakkelijker en accurater tot stand komen.

CPQ tools: Configure, Price & Quote

Met onze CPQ tools kunt u dus moeiteloos uw verkoopproces transformeren naar een efficiënt proces waarin verkopen, orders en offertes moeiteloos en foutloos worden opgesteld. Het proces van een CPQ tool omvat de volgende elementen:

  • Configureren: het configureren van de behoeften van de klant, hierbij geeft het systeem direct aan wat de mogelijkheden zijn.
  • Calculatie: het volledig automatisch calculeren van de technische en financiële gevolgen van de mogelijkheden.
  • Documenteren: het opstellen van de vervolgdocumenten zoals offertes en verkooporders.

Wat kan er met een CPQ tool?

U wilt natuurlijk dat uw klant zo snel en efficiënt mogelijk het juiste product krijgt aangeboden. Dit vergemakkelijkt het verkoopproces en maakt het ook makkelijker voor de verkopende partij. Met onze CPQ tools worden de behoeften van de klant direct gekoppeld aan de juiste producten, zodat de klant altijd het juiste krijgt aangeboden. Na het aanbieden van het product kan er direct een calculatie worden gemaakt van de technische en financiële gevolgen van de aangeboden producten. Dit maakt voor de koper en verkoper direct inzichtelijk wat de gevolgen zijn van de aankoop. Na het aanbieden van het juiste product en het inzichtelijk maken van de gevolgen, kan er direct een offerte worden aangeboden en uiteindelijk met een druk op de knop een verkooporder worden gemaakt. Een CPQ tool maakt het verkoopproces dus gemakkelijk, efficiënt en inzichtelijk.

Neem contact met ons op

Wilt u ook een makkelijk, efficiënt en inzichtelijk verkoopproces? Kies dan voor een van de CPQ tools van Quootz! Meer weten over hoe onze tools u kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands