Quootz is het bedrijf voor de beste CPQ solutions. Wij bieden namelijk een compleet CPQ programma aan dat uw verkoopproces zal optimaliseren, vergemakkelijken en inzichtelijker maakt. Wilt u dus ook een efficiënter verkoopproces? Geef uw verkopers dan de mogelijkheid om sneller, beter en makkelijker te verkopen door een van onze CPQ solutions. Meer weten over welke oplossingen wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze website.

CPQ solutions: Configure, Price & Quote

Maak snellere offertes, betere verkoopaanbiedingen en foutloze orders. Het maakt niet uit of uw verkopen via direct-sales, channelpartners of via een webwinkels plaatsvinden, met CPQ solutions (Configure, Price, & Quote) kunt u altijd uw verkoopproces zo transformeren dat verkopen sneller, gemakkelijker en accurater tot stand komen. Hierin onderscheiden wij het volgende:

  • Configureren: het configureren van de behoeften van de klant, hierbij geeft het systeem direct aan wat de mogelijkheden zijn.
  • Calculatie: het volledig automatisch calculeren van de technische en financiële gevolgen van de mogelijkheden.
  • Documenteren: het opstellen van de vervolgdocumenten zoals offertes en verkooporders.

Onze systemen zijn volledig geautomatiseerd en kunnen doormiddel van de klantbehoeften de mogelijkheden laten zien en zelfs adviezen geven over de producten. Nadat het perfecte product aan de klant is gekoppeld zal er direct een calculatie kunnen worden gemaakt over de technische en financiële gevolgen. Daarna kan er direct een offerte en uiteindelijk een verkooporder worden opgemaakt.

Een efficiënter verkoopproces!

Met onze software wordt uw verkoopproces compleet gestuurd aan de hand van de behoeften van de klant. Hierdoor koppelt u altijd het juiste product aan iedere klant en kunnen daarna ook de vervolgstappen automatisch genomen. Door het gebruik van onze CPQ Solutions heeft u bijna geen omkijken meer naar de invulling van het verkoopproces en kunnen uw verkopers sneller doen waar ze betaald voor krijgen, namelijk orders sluiten!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de CPQ solutions die wij u kunnen bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands