Wilt u gebruikmaken van de allerbeste CPQ software om als bedrijf zijnde uw verkoopproces te transformeren naar een efficiënt, gemakkelijk en inzichtelijk proces? Quootz B.V. staat dan van harte voor u klaar met onze CPQ software. CPQ staat voor Configure, Price & Quote. Of uw verkopen nu via direct-sales teams verloopt, via channelpartners of plaatsvindt via uw webwinkel; met onze software kunt u uw verkoopproces altijd zo transformeren dat de verkopen niet alleen sneller tot stand komen, maar ook gemakkelijk én accurater. Een win-win situatie! Onze CPQ software helpt u om meer, sneller én beter te verkopen! Klinkt als muziek in de oren nietwaar!? Wij zijn er voor u als ambitieus bedrijf; waar dan ook ter wereld.

CPQ software; Configure – Price – Quote!

Met de CPQ software van Quootz B.V. kunnen onze systemen volledig geautomatiseerd worden. Hiermee kunnen wij inspelen op klantbehoeften, mogelijkheden tonen en zelfs adviezen geven. Als professionele onderneming toont u hiermee direct uw kwaliteit. Is het perfecte product eenmaal gekoppeld aan de klant? Dan wordt er gelijk een calculatie gemaakt over de technische en de financiële gevolgen. Dat gaat razendsnel. Hierna kan er met onze CPQ software onmiddellijk een offerte en een verkooporder opgemaakt worden. Ideaal toch? Geen ellenlange processen meer die niet alleen vervelend zijn voor de klant; maar ook voor u als onderneming. Maar waar staat CPQ nu precies voor? Wij van Quootz B.V. vertellen het u graag. CPQ staat voor Configure, Price, Quote. Met configure worden de behoeften van de klant geconfigureerd. Hierbij geeft de software direct aan wat de mogelijkheden zijn. Price staat ook wel voor calculeren; het systeem weet volledig automatisch de technische en financiële gevolgen van de mogelijkheden te berekenen. Tot slot quote, wat vertaald kan worden naar documenteren. De software weet razendsnel vervolgdocumenten als offertes en verkooporders te maken. Heel prettig, want u weet vast wel hoe tijdrovend én ingewikkeld het opstellen van bijvoorbeeld een offerte op maat kan zijn!

  • Configureren: het configureren van de behoeften van de klant, hierbij geeft het systeem direct aan wat de mogelijkheden zijn.
  • Calculeren: het volledig automatisch calculeren van de technische en financiële gevolgen van de mogelijkheden.
  • Documenteren: het opstellen van de vervolgdocumenten zoals offertes en verkooporders.

Over ons

Quootz B.V. wilt het u als klant in staat stellen om 24 uur per dagen, zeven dagen per week uw product wereldwijd te kunnen verkopen. Met alle technologie staat de wereld namelijk geen seconde stil. Is het in Nederland nacht? Dan kan een klant elders in de wereld net opstaan. Deze zal maar geïnteresseerd zijn in uw product! Zonde als u niet direct kunt inspelen op de klantbehoeften. Met onze CPQ software is dit geen probleem meer. Quootz B.V. biedt dan ook flexibiliteit. Ongeacht uw ambitie; onze CPQ software groeit met u mee. Wij staan naast onze flexibiliteit ook voor een hechte relatie met onze klant. Deze relatie weten wij te realiseren door het bieden van snelle en accurate aanpassingen in de software; dit vaak nog op dezelfde dag! Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot het toonaangevende en trendsettende bedrijf die we nu zijn. We zijn trots op waar we zijn gekomen en de tevredenheid van onze klanten. Maar dit heeft onze ambitie niet gedoofd. Sterker nog; deze is groter dan ooit! Wij willen groeien, leren en innoveren om uw betrouwbare partner te blijven. Voor nu én in de toekomst. Want bent u blij met ons en met onze CPQ software? Dan zijn wij ook tevreden!

Meer weten over CPQ software?

Wilt u graag meer te weten komen over onze CPQ software? Wij vertellen het u graag! U kunt ons uiteraard ook altijd meer vragen stellen over de toepassing van ons product. Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat u graag te woord om alle vragen te beantwoorden. U kunt ons bellen op ons telefoonnummer, een e-mail sturen of ons contactformulier invullen.

Daarom Quootz

Persoonlijk contact met deskundigen

Wanneer u met Quootz in zee gaat heeft u direct contact met uw eigen consultant die verstand heeft van techniek, uw business en uw processen. Uw persoonlijk contact begrijpt waar u over vraagt.

Stabiele fundering

Quootz is een goedlopend bedrijf met een stevige fundering, onderdeel van een succesvolle holding. Uw processen komen in software met een basis die wereldwijd door duizenden mensen gebruikt en continu verbeterd wordt.

Ervaring

Iedereen bij Quootz  heeft jarenlange ervaring. Wij weten daardoor waar u als bedrijf tegen aan loopt en wat de impact is van het verbeteren van bedrijfsprocessen d.m.v. software. Wij helpen u hier bij.

Constant verbeteren

Techniek staat nooit stil, wij dus ook niet. Wij blijven constant sleutelen aan onze producten en voeren dan ook regelmatig updates door. Procesverbetering en gebruikerswensen zijn hierbij voor ons belangrijke peilers.

Wilt u meer resultaat zien en tegelijkertijd gemakkelijker verkopen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Klanten over ons

Klantverhaal: Karhof

“De flexibiliteit van Merkato sprak mij aan en dit was de doorslaggevende reden waarom ik heb gekocht.” Gert-Jan Karhof

Klantverhaal: PostNL

PostNL gebruikt Merkato voor de achterkant van haar direct-mail en directmarketing website www.drukwerkservice.nl.

Klantverhaal: Geesink

“Al onze producten in één tool, voor al onze verkopers, ieder in zijn eigen taal, zowel voor de binnen- als buitendienst en over de hele wereld.” Stefan Snoek – GeesinkNorba.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands