De behoeften van klanten worden steeds uitgebreider en complexer, verkoopprocessen worden dan ook steeds langer en ingewikkelder. De behoefte voor een goed CPQ product wordt dan ook steeds groter, bij u misschien ook wel. Want wie wilt er nu voor iedere nieuwe verkoop het wiel opnieuw uitvinden? Kies daarom voor het CPQ product van Quootz om uw verkoopproces makkelijker, inzichtelijker, sneller en efficiënter te laten verlopen. Meer informatie over ons product? Neem dan gerust contact met ons op!

CPQ product: Configure, Price & Quote

Onze systemen kunnen dus volledig automatisch doormiddel van de klantbehoeften de mogelijkheden laten zien en zelfs adviezen geven. Nadat het perfecte product aan de klant is gekoppeld zal er direct een calculatie worden gemaakt over de technische en financiële gevolgen. Daarna kan er direct een offerte en uiteindelijk een verkooporder worden opgemaakt. Hier staat CPQ dan ook voor:

  • Configureren: het configureren van de behoeften van de klant, hierbij geeft het systeem direct aan wat de mogelijkheden zijn.
  • Calculatie: het volledig automatisch calculeren van de technische en financiële gevolgen van de mogelijkheden.
  • Documenteren: het opstellen van de vervolgdocumenten zoals offertes en verkooporders.

Met ons CPQ product kunt u dus sneller offertes opstellen, het juiste product met de behoeften van de klant samenstellen en foutloze orders uitvoeren. Daarbij maakt het niet uit of uw verkopen via direct-salesteams, productconfiguratoren, channelpartners of via uw webwinkels plaatsvinden. Optimaliseer uw verkoopproces dan ook met ons CPQ product.

Ook een volledig geoptimaliseerd verkoopproces?

Wilt u uw verkopers ook voorzien van het beste CPQ product en daarmee alle middelen ter beschikking stellen om het verkoopproces te optimaliseren en te vergemakkelijken? Wilt u meer resultaat zien en tegelijkertijd gemakkelijker verkopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met onze quoting software zijn eindeloze verkoopprocessen verleden tijd en kunt u zonder problemen uw verkoopresultaten verbeteren!

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands