Bent u op zoek naar het beste programma voor CPQ pricing om uw verkoopproces te optimaliseren? Zoek dan zeker niet verder, bij Quootz bent u aan het juiste adres. Wilt u namelijk uw verkoopproces zo transformeren dat u automatisch CPQ pricing elementen kunt gebruiken om de juiste calculaties te doen? Kies dan voor ons product Merkato. Hierin kunt u gemakkelijk en snel verschillende CPQ pricing calculaties uitvoeren om de technische en financiële gevolgen te berekening voor u en uw klant.

CPQ pricing en meer

Met ons product kunt u meer dan alleen CPQ pricing calculaties doen. Het is namelijk een product om uw gehele verkoopproces te optimaliseren. U kunt namelijk meer, veel meer:

  • Configureren: het configureren van de behoeften van de klant, hierbij geeft het systeem direct aan wat de mogelijkheden zijn.
  • Calculatie: het volledig automatisch calculeren van de technische en financiële gevolgen van de mogelijkheden.
  • Documenteren: het opstellen van de vervolgdocumenten zoals offertes en verkooporders.

Alles in een: snellere offertes, verkoopaanbiedingen, calculaties, documentatie en orders. Ongeacht of uw verkopen via direct-salesteams, channelpartners of via uw webwinkels plaatsvinden, met CPQ (Configure, Price, & Quote) kunt u altijd uw verkoopproces zo transformeren dat verkopen sneller, gemakkelijker en accurater tot stand komen.

Wat kan er met ons programma?

U wilt natuurlijk dat uw klant zo efficiënt mogelijk het juiste product krijgt aangeboden. Dit scheelt tijd en geld voor beide partijen. Met ons programma worden de behoeften van de klant direct gekoppeld aan de juiste producten, zodat de klant altijd het juiste krijgt aangeboden. Na het aanbieden van het product kan er direct een calculatie worden gemaakt van de technische en financiële gevolgen van de aangeboden producten. Dit maakt voor de koper en verkoper direct inzichtelijk wat de gevolgen zijn van de aankoop. Na het aanbieden van het juiste product en het inzichtelijk maken van de gevolgen, kan er direct een offerte worden aangeboden en uiteindelijk met een druk op de knop een verkooporder worden gemaakt. Ons programma maakt het verkoopproces dus gemakkelijk, efficiënt en inzichtelijk.

Neem contact op!

Wilt u meer weten over CPQ pricing? Neem dan gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands