Configureren

Icon Merkato Configure V1Onder configureren verstaan we het vertalen van de wensen van uw klant naar een klantspecifieke, door u leverbare oplossing.
Hierbij gebeurt zoveel mogelijk “achter de schermen” in de software. In de eenvoudige, dynamische userinterface worden alleen de relevante vragen gesteld.

De userinterface past zich steeds aan, op een zodanige manier dat alleen valide opties getoond worden.
Het is dus onmogelijk een product of dienst te verkopen die niet binnen uw technische of commerciële mogelijkheden ligt.
Ook kan er niets meer vergeten worden. Ter ondersteuning van het proces kan bijvoorbeeld nog informatie in de vorm van specificaties, folders of tekeningen gemakkelijk aan het model gekoppeld worden.

De redenen waarom bepaalde opties wel of niet mogelijk zijn kunnen heel erg complex zijn.
U legt deze kennis in Merkato één keer goed vast, waarna deze beschikbaar is voor iedereen die met het systeem werkt.
Wij laten de computer het moeilijke werk doen zodat u, uw verkopers, agenten en dealers zich kunnen concentreren op hun echte taak: Het contact met de klant en deze helpen bij het kiezen voor uw oplossing.

nieuws

Nieuws Hobré Instruments

Hobré Instruments is toonaangevend op het gebied van het ontwerpen, produceren en vermarkten van on-line analyzers, sample systemen en complete turnkey analyzer systemen. Het bedrijf is opgericht in 1978 en levert wereldwijd oplossingen aan bedrijven in de olie en gas, energie, staal en voedselverwerking.

Om klanten en prospects sneller van klantspecifieke informatie en een pasklare aanbieding te kunnen voorzien heeft Hobré Merkato van Quootz aangeschaft.

www.hobre.com

Nieuws Infinity Repair

Infinity Repair is een nieuw en innovatief reparatie concept voor een duurzame reparatie van delen van houten kozijnen.Dit unieke concept levert wereldwijd 3D-geprinte kozijnreparaties van een zeer hoogwaardig materiaal.

Merkato wordt ingezet om wereldwijd, in de meest lastige omstandigheden, gegevens over de reparatie in te voeren. Dit gebeurt door gecertificeerde licentiehouders. Door de inzet van Merkato worden de ingevoerde gegevens reeds direct gevalideerd, opdat een hoge mate van automatisering in het vervolgproces gerealiseerd kan worden.

www.infinityrepair.eu