Configureren

Icon Merkato Configure V1Onder configureren verstaan we het vertalen van de wensen van uw klant naar een klantspecifieke, door u leverbare oplossing.
Hierbij gebeurt zoveel mogelijk “achter de schermen” in de software. In de eenvoudige, dynamische userinterface worden alleen de relevante vragen gesteld.

De userinterface past zich steeds aan, op een zodanige manier dat alleen valide opties getoond worden.
Het is dus onmogelijk een product of dienst te verkopen die niet binnen uw technische of commerciële mogelijkheden ligt.
Ook kan er niets meer vergeten worden. Ter ondersteuning van het proces kan bijvoorbeeld nog informatie in de vorm van specificaties, folders of tekeningen gemakkelijk aan het model gekoppeld worden.

De redenen waarom bepaalde opties wel of niet mogelijk zijn kunnen heel erg complex zijn.
U legt deze kennis in Merkato één keer goed vast, waarna deze beschikbaar is voor iedereen die met het systeem werkt.
Wij laten de computer het moeilijke werk doen zodat u, uw verkopers, agenten en dealers zich kunnen concentreren op hun echte taak: Het contact met de klant en deze helpen bij het kiezen voor uw oplossing.

nieuws

Nieuws Meijer Handling Solutions

Meijer Handling Solutions is ‘s-werelds marktleider in vorken voor hydraulische heftrucks, bekend als KOOI-REACHFORKS®. Deze innovatieve producten worden geleverd via een internationaal distributienetwerk.

Tot voor kort werden vrijwel alle offerte aanvragen door de interne verkoopafdeling beantwoord.

Merkato wordt ingezet om het internationale distributie netwerk zelfstandiger te laten werken. Zo kunnen de dealers – gebaseerd op kennis en informatie vanuit het hoofdkantoor in St. Jacobiparochie – offertes genereren en orders processen. Merkato stelt de juiste configuratie samen op basis van klantspecificaties, berekent de verkoopprijs, bewaakt de marge en genereert de benodigde documenten.

www.meijer-handling-solutions.com

Nieuws Bauhuis BV

Bauhuis in Goor is al 40 jaar producent van pipe coating equipment.

Met ruim 75 medewerkers en geavanceerde ontwikkel- en productiemiddelen heeft het bedrijf zich een toonaangevende positie verworven in een enerverende, internationale markt waarin slechts een beperkt aantal spelers actief zijn maar de concurrentie desondanks zeer groot is.

Om veel sneller en nauwkeuriger aanbiedingen te kunnen maken voor installaties, die uit tientallen zoniet honderden machines kunnen bestaan, heeft Bauhuis Merkato van Quootz aangeschaft.

www.bauhuis.com