Configureren | Quootz

Configureren

Icon Merkato Configure V1Onder configureren verstaan we het vertalen van de wensen van uw klant naar een klantspecifieke, door u leverbare oplossing.
Hierbij gebeurt zoveel mogelijk “achter de schermen” in de software. In de eenvoudige, dynamische userinterface worden alleen de relevante vragen gesteld.

De userinterface past zich steeds aan, op een zodanige manier dat alleen valide opties getoond worden.
Het is dus onmogelijk een product of dienst te verkopen die niet binnen uw technische of commerciële mogelijkheden ligt.
Ook kan er niets meer vergeten worden. Ter ondersteuning van het proces kan bijvoorbeeld nog informatie in de vorm van specificaties, folders of tekeningen gemakkelijk aan het model gekoppeld worden.

De redenen waarom bepaalde opties wel of niet mogelijk zijn kunnen heel erg complex zijn.
U legt deze kennis in Merkato één keer goed vast, waarna deze beschikbaar is voor iedereen die met het systeem werkt.
Wij laten de computer het moeilijke werk doen zodat u, uw verkopers, agenten en dealers zich kunnen concentreren op hun echte taak: Het contact met de klant en deze helpen bij het kiezen voor uw oplossing.

nieuws

Nieuws Doing Business with Rollepaal

Om haar succesvolle bedrijf te presenteren aan klanten en relaties heeft Rollepaal een fraai magazine laten maken over hun bedrijf.

Dit schitterende magazine is tot stand gekomen in samenwerking met de leveranciers van Rollepaal. Ook wij hebben ons steentje mogen bijdragen.

De online versie is in te zien via deze link.

Voor onze bescheiden bijdrage klikt u hier.

Nieuws Matex Deuren

Matex Deuren produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, voor handelsondernemingen en de industrie.

Van standaarduitvoering tot ontwerp op maat. En zeker bij de ontwerpen op maat heeft de klant veel inspraak en zijn er heel veel mogelijkheden bij de verschillende leveranciers van Matex.

Om razendsnel en gecontroleerd offertes te kunnen maken voor deuren en om snel prijsopgaven te verkrijgen bij de verschillende leveranciers vertrouwt Matex op de software van Quootz.

www.matexdeuren.nl